суботу, 19 серпня 2017 р.

Волонтерський пункт допомоги у Вовчику

      17 серпня відбулося відкриття волонтерського пункту допомоги особам похилого віку в с. Вовчик. В приміщенні філії відділення соціально – медичних послуг територіального центру соціального обслуговування з нагоди відкриття волонтерського пункту презентували інформаційно – літературну експозицію. Комплекс заходів відбувся за ініціативи Полтавської обласної молодіжної ГО «Твій світ», територіального центру соціального обслуговування Лубенської РДА та центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.
Присутні волонтери, соціальні робітники та активні пенсіонери мали можливість ознайомитись з матеріалами, розміщеними на інформаційному стенді. Розповіли про важливість допомоги особам, що постраждали від націонал – соціалізму та звернули увагу на важливість участі волонтерів у процесі визнання страждань тих, хто пережив нацистську окупацію чи був у неволі. До присутніх звернулася директор центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Валентина Сьомак та передала у користування літературу відвідувачам філії на базі пункту. На завершення презентації учасники мали можливість переглянути відеоролики «Бо ти на землі людина» від Українського інституту національної пам’яті та отримали подяки. 
     Захід відбувся в рамках проекту «Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для мешканців віддалених сіл Лубенського району, які постраждали від націонал- соціалізму», за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє» в рамках програми  «Місце зустрічі: Діалог». 





Немає коментарів:

Дописати коментар