середу, 23 серпня 2017 р.

  ЗАПРОШУЄМО В СВІТ КНИГИ.


        Безмежна сила  книги. Без неї  людина сліпа, адже з дитячих літ книга допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї,традиції... Книга-  мудрий друг  і порадник. Вона  розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.                                         
  Нещодавно,  у серпневий сонячний день, вихованці Войнихівського дитячого садочку разом з вихователями завітали  до сільського музею. З великим захопленням діти знайомилися з народними ремеслами, з різними експонатами, цікавилися стародавніми речами. 
    Продовжили  екскурсію вихованці садочку  в сільській бібліотеці.                               Маленькі відвідувачі з задоволенням слухали розповіді завідувача Войнихівської книгозбірні Олени Піщаленко   про казковий дім- бібліотеку, дізнались про  правила користування бібліотекою, про цікаві книги та журнали, які є в книгозбірні. Крокуючи казковими  сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, подорожували чарівними і дивовижними  світами казок. Цікавим  доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя». Весело та радісно в цей день було в бібліотеці.



   

Немає коментарів:

Дописати коментар