середу, 30 серпня 2017 р.

Омріяна віками незалежність

       До головного державного свята нашої держави на абонементі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика оформлена книжкова виставка «Знакові постаті української  історії». Вона знайомить відвідувачів з  видатними представниками нашого народу, досягнення та  діяльність яких залишила вагомий слід в житті  країни. Також була оновлена постійнодіюча виставка «Україно! Честь і слава синам твоїм!», на якій зібрано матеріали про захисників Батьківщини та героїв-земляків, котрі відстоюють суверенітет та захищають територіальну цілісність нашої держави.
       Для тих, кого цікавить природне багатство нашої Батьківщини, було проведено захід під назвою «Річко, річко, яку назву маєш». На ньому  йшла мова  про походження назв головних водних артерій країни.  

       А 23 серпня, в День Державного Прапора України, працівники абонементу для своїх користувачів підготували невеликий сюрпиз. Відвідувачі бібліотеки стали учасниками творення  декоративного панно. З паперових квітів спільними зусиллями вони виклали жовто-блакитний стяг.



Немає коментарів:

Дописати коментар