четвер, 15 лютого 2018 р.

Зізнайся бібліотеці у коханні!

    14 лютого закохані в усьому світі поринули у романтику Дня святого Валентина. Це свято відзначається  в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, у нас – з початку 1990-х років. Чому саме цей день і чому саме свято закоханих? З приводу цього існує чимало красивих легенд. 
    Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце в їхньому житті. День святого Валентина – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом з природою, стають ще сильнішими.
    Цього холодного дня у стінах районної бібліотеки для дітей імені О.В.Донченка навіть повітря було сповнене любов’ю. Святково прикрашена читальня вже при вході всім задавала підненсеного настрою. Бібліотекарі Людмила Горб та Марта Федіско підготували для відвідувачів романтичну книжкову виставку «Серцю властиво любити». Тут кожен міг підібрати книгу про кохання, про красиві життєві історії, сповнені неповторними чарами любові.
    Окрім знайомства з літературою, читачі долучилися до акції «Побачення з книгою». Кожен з охочих зізнавався своїй улюбленій книзі в коханні та долучав її до імпровізованої виставки читацьких симпатій. Таким чином відвідувачі бібліотеки виявили багато спільних інтересів та захоплень і змогли познайомити інших зі своїми уподобаннями.
    А найприємнішим моментом для бібліотекарів стала акція «Зізнайся бібліотеці в коханні». Всі гості залишили свої побажання та зізнання на одному аркуші паперу, який згодом перетворився у величезну валентинку.
    По завершенню свята можна з упевненістю сказати, що найбільша кількість закоханих – у бібліотеці. Адже вони живуть на сторінках книг і дарують нам чудові романтичні миті. Тож запрошуємо вас до нашої книгозбірні, щоб відкрити своє серце для любові не лише до близьких людей, але й до книги.








Немає коментарів:

Дописати коментар