четвер, 1 лютого 2018 р.

   Нарада бібліотечних працівників. 

     В читальній залі Лубенської центральної районної бібліотеки  на  семінар- нараду  зібралися бібліотечні працівники району. Підсумовуючи діяльність бібліотечних закладів у 2017 році директор Лубенської ЦБС Валентина Сьомак наголосила, що книгозбірні району продовжили активно працювати з метою повного і оперативного задоволення інформаційних, професійних, освітніх та культурно-творчих інтересів різних категорій користувачів та  закликала активно впроваджувати сучасні технології та  сучасні форми бібліосервісу в повсякденну бібліотечну практику.
Методист районної бібліотеки Лідія Іваненко проаналізувала основні показники роботи бібліотек Лубенської ЦБС та надала рекомендації, щодо покращення роботи бібліотечних закладів в 2018 році. Працівники сільських бібліотек отримали методичні поради та роздруковані матеріали, які допоможуть  провести рекласифікацію бібліотечних фондів книгозбірень згідно міжнародних стандартів УДК.
      Повідний методист ЦРБ Тетяна Сафронова наголосила, що в сучасних  умовах розбудови правової держави та громадянського суспільства в Україні значно зростає роль правової освіти і правового виховання населення, а отже пріоритетним напрямком діяльності бібліотечних закладів є формування правової культури  громадян та співпраця з організаціями та установами, які працюють у цьому напрямку. Начальник правопросвітницького відділу Лубенського міського центру безоплатної правової допомоги Лілія Ширстова розповіла про діяльність центру, який  забезпечує надання безоплатної первинної правової допомоги і безоплатної вторинної правової допомоги та постійно працює над підвищенням правової свідомості, культури та освіченості населення. Вона презентувала  підбірки інформаційних видань, які отримала кожна сільська бібліотека та закликала бібліотечних працівників  до співпраці на шляху становлення демократичної правової держави та підвищення правосвідомості та правової культури кожного громадянина України. 










Немає коментарів:

Дописати коментар