суботу, 10 лютого 2018 р.

Бібліотека імені Володимира Малика – на допомогу медичним працівникам

      Лубенська центральна книгозбірня імені Володимира Малика визначає пріоритети своєї діяльності відповідно до змін та потреб місцевої громади, постійно шукає шляхи співпраці з усіма її представниками, щоб стати справжніми соціально-інформаційним центром та складовою соціуму, культурною інституцією, яка залишається важливим самобутнім простором освіти, дозвілля, духовного розвитку громади.
       Коло партнерів нашої бібліотеки досить широке і поповнюється щороку. Бібліотека є вигідним партнером для організацій, громадським центром культурного життя, спілкування, дозвілля.

       Нещодавно бібліотека імені Володимира Малика заключила угоду про співпрацю з Комунальним міським центром первинної медико-санітарної допомоги про надання медичним працівникам безкоштовних послуг з  комп’ютерної грамотності. В лютому місяці цього року такі навчання розпочалися на базі відділу інформаційного сервісу бібліотеки (Оксана Ходоровська, Віталіна Курильчук – бібліотечні працівники відділу, які з задоволенням передадуть свої знання і уміння). Сьогодні, коли впроваджується медична реформа, знання комп’ютерних технологій, вміння працювати з персональним комп’ютером, різними видами інформації, освоєння основним комп’ютерних програм як ніколи на часі.
      Тому бібліотекарі, маючи величезний соціальний ресурс, завжди готові бути корисними місцевій громаді.






Немає коментарів:

Дописати коментар