четвер, 7 березня 2019 р.

«Супер дівчинка – 2019»

         Коли настає весна і на вулицях з’являються перші квіти, розквітають посмішки і на обличчях дівчаток та жінок. Адже разом з весною приходить свято - Міжнародний жіночий день 8 березня. 
       З нагоди цього прекрасного свята бібліотекарі Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика провели конкурсно-розважальну програму «Супер дівчинка – 2019»для учнів 4-10 класів Лубенської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат.
       Захід проводився з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, розвитку дитячих творчих навичок, вмінь та здібностей, виховання художнього смаку, формування дружних відносин між учнями школи. Свято краси зібрало чимало гостей. У святково прибрану актову залу завітали  педагоги-організатори і діти. Всі із захопленням спостерігали за дійством, вболівали за конкурсанток.

    У конкурсах взяли участь 5 дівчаток. Юні учасниці з гідністю подолали шість випробувань: конкурс на читання віршів про маму, інтелектуальний, конкурс «Одягни малюка», конкурс на кращу дівочу зачіску, конкурси: «Господиня гарна я», «Суперхудожниця». 
      Визначити найкращу серед дівчат було нелегко, але підвівши підсумки, члени журі дійшли висновку, що всі конкурсантки достойно показали свої здібності та вміння, ерудицію та кмітливість. Таким чином, титули між учасницями було розподілено наступним чином: звання “Супер дівчинка - 2019” одержала Оля Корчевська, «Супер симпатія» - Валя Козловська, «Супер дбайливість» - Наташа Онуфрей, «Супер розумниця» - Ліза Новіченкова, «Супергосподарочка» - Діана Мартиненко. Цікаві ігри з глядачами провели волонтери бібліотеки: Єгор Овраменко та Руслана Чичикало.  Діти отримали велике задоволення від участі у святі.







Немає коментарів:

Дописати коментар