четвер, 7 березня 2019 р.

Пізнаваний автор

          В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Чимало наших співвітчизників прославили ім’я України своєю творчою працею як у рідній землі, так і по всьому світу. Та є серед українців постаті, велич яких не може поміститися у рамки національного буття – постаті світового, планетарного масштабу, які є скарбом усієї людської цивілізації.  Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, 
      Отже 7 березня у відділ інформаційного сервісу Лубенської центральної районної бібліотеки завітали діти, яких цікавить не лише комп’ютер. Віталіна Курильчук, бібліотекар відділу, підготувала для юних користувачів бренд-автор-шоу.
Де діти впізнавали автора по перших рядках його твору.  Самим кращим юним знавцем  творчості Тараса Григоровича Шевченка став Олександр Третяк, він дав найбільше вірних відповідей.

     Потім діти переглянули відео сюжет про життєву долю великого українського поета, та дуже швидко склали пазл із зображенням Кобзаря.




Немає коментарів:

Дописати коментар