вівторок, 26 березня 2019 р.

Монетизація субсидій – тема зустрічі зі спеціалістом у центральній книгозбірні імені  Володимира Малика

        З метою активізації інформаційно – роз’яснювальної роботи серед населення щодо монетизації субсидій, 22 березня у читальній залі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика відбулася зустріч заступника начальника відділу соціальних допомог  та компенсацій Катерини Анатоліївни Ізваріної з пенсіонерами.
         Присутніх було поінформовано про державну новацію – виплату пенсіонерам  - субсидіантам «живих грошей» на сплату комунальних послуг синхронно з пенсіями. Фахівець детально зупинилась на умовах та механізмі даного процесу. Особливу увагу  звернула   на важливість  цільового використання отриманих коштів, при цьому зауважила, що лише заощаджені гроші можна витрачати на власні потреби.
Також Катерина Ізваріна заспокоїла людей похилого віку, які отримують виплати після 20-го числа та турбуються щодо порушення термінів сплати комунальних рахунків. До відома присутніх була доведена інформація, що такий порядок виплат збережеться до 1-го травня, потім треба буде подавати нові заяви на держдопомогу.

      Присутні були активними та зацікавленими в розмові, вони звертались з особистими запитаннями, жодне з яких  не було залишене без відповіді, Катерина Ізваріна кожному надала розгорнуті консультації.
        Такі зустрічі зі спеціалістами дуже важливі та актуальні, тож бібліотека планує проводити їх  і надалі.







Немає коментарів:

Дописати коментар