понеділок, 3 лютого 2020 р.

Таких більше немає…

2 лютого минуло 5 років як перестало битися серце українського співака, композитора, поета, письменника, телеведучого, продюсера, актора, лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка-Кузьми. Але полум`я його патріотизму не згасло, його пісні продовжують звучати в наших думках, душах, серцях… 
Вшанувати пам`ять знаного українського виконавця Кузьми-Скрябіна зібралися в територіальному центрі соціального обслуговування населення слухачі культурно-мистецького факультету «Університету третього віку» та постійні користувачі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.
      Провідний бібліотекар відділу обслуговування Олена Самойленко розповіла присутнім історію заснування гурту «Скрябін» та провела «екскурсію» по творчому шляху,  розповіла про злети та падіння. Ознайомила з маловідомими піснями та тими, які стали хітами і продовжують запалювати серця.
     Бібліотекар відділу інформаційного сервісу центральної районної книгозбірні Віталіна Курильчук підготувала для глядачів цілий ряд відео кліпів на популярні пісні гурту. Також присутні переглянули уривок з концерту, присвяченого пам`яті Кузьми.

На завершення заходу учасники мали змогу ознайомитися з літературним доробком Андрія Кузьменка.  Його книги, як і сам Кузьма,  сповненні приголомшливим  почуттям гумору та неймовірним талантом. 
Таких більше немає… Ми пам`ятаємо тебе, Чувак!



Немає коментарів:

Дописати коментар