понеділок, 24 лютого 2020 р.

Таланти рідного краю

За кожної епохи народ має своїх співців. В суголоссі талантів, якими пишається український народ і які є його сумлінням, вирізняється ясний, як блакить над степами й дібровами, мужній голос письменника Володимира Кириловича Малика.  
21 лютого, в день коли відзначається день народження Володимира Малика,  слухачі  культурно-мистецького факультету «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування населення та постійні користувачі центральної районної книгозбірні імені Володимира Малика знайомилися з життям та творчістю видатного письменника.
І хоча життєвих фактів про Володимира Кириловича мало, його твори говорять про нього як про людину надзвичайно талановиту, обізнану, закохану в рідний край та його історичне минуле. Бібліотекарі Олена Самойленко та Віталіна Курильчук не лише почули багато цікаво про історичні романи письменника, а й запропонували для перегляду відеозаписи з виступами Володимира Малика та буктрейлер на знамениту тетралогію «Таємний посол», підготовлену працівника центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.
Завдяки Володимиру Малику, його письменницькому таланту ми відкрили багато невідомих сторінок героїчного минулого України. Він подарував нам твори про життя наших предків, тож цілком заслужено посідає чільне місце в нашій українській історичній белетристиці.




Немає коментарів:

Дописати коментар