пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Дружба і кохання творять справжні дива

Пам’ятаєте вислів хлопчика-пажа з доброї казки «Попелюшка»: «Дружба допомагає нам творити справжні дива!»? Так, справжня дружба зігріває наше життя, допомагає нам у скрутні хвилини, робить нас  духовно багатими. Дружба поєднує Північний полюс з Південним, Захід зі Сходом. Це чудове почуття народжується ще в ранньому дитинстві, і саме діти уміють щиро й безкорисливо дружити.

Дитячій дружбі присвячена лялькова вистава «Друзі Білого Тигреняти», прем’єра якої відбулася 13 лютого в читальній залі Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Учасники театрального клубу «Посмішка», що діє в бібліотеці: Аліса Підтоптана, Ярослав та Дарина Морози, Альона Шеремет,  Софія Ставицька та Костя Нех майстерно показали історію дружби Білого Тигреняти, Білого Ведмедика, Морського Котика і Пінгвінчика Пінкі та подарували глядачам теплі емоції зимової днини. 
Захід в бібліотеці продовжився конкурсно-розважальною програмою до Дня закоханих, адже паростки кохання проростають із приязні, дружби, симпатії. Юні відвідувачі бібліотеки прийняли участь в цікавих іграх та змаганнях: «Лагідні слова», «Яблучний конкурс», «Збери сердечка», «Веселі перегони», конкурсі-пантомімі «Я Вас запрошую …». Учасники програми проявили взаємну підтримку, толерантність, уміння працювати в парах, ерудованість та акторську майстерність. 
На завершення розважального заходу всі присутні мали змогу ознайомитися з художніми книгами про кохання, представленими на книжковій виставці «Кохання-зітхання», що діє в читальній залі бібліотеки.
За активну участь у конкурсах діти були нагороджені невеличкими призами та солодкими дарунками. 












Немає коментарів:

Дописати коментар