пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека

   Сьогодні ми все частіше чуємо слова “екологія”, “забруднення довкілля”, “забруднення навколишнього середовища". Нерозумні дії людей на планеті Земля найближчим часом можуть обернутися великим нещастям, бідами всього людства. Згадаймо, якого лиха наробила нам Чорнобильська катастрофа…

  Ми повинні пам'ятати, що тільки людина може зупинити природні та техногенні катастрофи. Ми повинні знати і пам'ятати, що від кожного з нас залежить, чи буде чистим наше довкілля, чи буде захищеною наша природа, чи буде придатною для життя наша планета.

  Стати розумним господарем на своїй землі допоможе  книжкова виставка-імпульс “Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека”, влаштована працівниками  читальної зали Публічної  бібліотеки імені Володимира Малика.

   Книги та періодичні видання, представлені на виставці, містять цінні поради та правила: як правильно і економно використовувати земні багатства, а ще – як поводитися у навколишньому середовищі, жити в повній гармонії з природою, жити в стилі ЕКО! 

  Виставка зацікавить як дорослих, так і маленьких  читачів, адже пропонує добірку нових видань про чудовий, розмаїтий рослинний  і тваринний світ, який  потребує нашої охорони.

#бібліотека_імені_В_Малика #Український_інститут_книги #читай_найновіше

#програма_поповнення_бібліотечних_фондів #УІК



Немає коментарів:

Дописати коментар