середу, 10 серпня 2022 р.

 Благословенна будь ти, молодосте!

     День молоді - свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
    29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України, щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, Указом Президента № 333/2021 святкування Дня молоді перенесене на 12 серпня.
    Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
    З нагоди святкової дати Публічна бібліотека імені Володимира Малика презентує книжкову виставку «Благословенна будь ти, молодосте!» Виставка представлена чотирма розділами: «Бути здоровим», «Бути успішним», «Бути щасливим» та «Бути молодим!». Кожен з розділів містить книжкові новинки від Українського Інституту Книги, а також видання, отримані завдяки участі книгозбірні в проекті «Здорові бібліотеки». Укладені популярними авторами, якісно ілюстровані видання про здоровий спосіб життя, пошуки себе у світі професій, родинні стосунки, про громадські активності та чимало іншого зацікавлять молодих.

Немає коментарів:

Дописати коментар