пʼятницю, 19 серпня 2022 р.

 Яблучний Спас прийшов до нас

       Щедрими на сонечко днями обдаровує нас останній місяць літа – серпень. В цей час у садах збираються фрукти, а на полях – овочі. А ще в серпні відзначається  одне з найважливіших православних свят літа - Преображення Господнє - Яблучний Спас. 
     Напередодні цього дня для маленьких відвідувачів Публічної бібліотеки імені Володимира Малика було проведене свято збереження традицій «Яблучний Спас прийшов до нас». Цікаві ігри та конкурси допомогли малюкам у розважальній формі познайомитися з усіма традиціями і звичаями цього свята, а також весело провести час. 
     Дівчатка та хлопчики разом з бібліотекарем Ларисою Гончарук наповнювали «Кошик святкових традицій» та називали смачні страви з яблук. Скуштувавши соковитих яблучок, діти приймали активну участь в іграх: «Вилови яблучка», «Хто швидше?», майстрували з плодів довжелезну гусінь та влаштовували «Перегони  яблучних черв’ячків». Бібліотекар Марія Колегова  влаштувала для малюків  цікавий майстер клас «Яблучко 3-D». Завершилося свято традиційним дружнім чаюванням.
     Захід відбувся у рамках проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується за підтримки Європейського Союзу.
#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #BlackSeatrust #tviisvit #StandWithUkraine









Немає коментарів:

Дописати коментар