пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

 Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану

     З 14 по 20 листопада 2022 року в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання.
    З метою формування свідомого ставлення юного покоління до свого життя і здоров’я, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, узагальнення і удосконалення знань з безпеки дорожнього  руху в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика  був проведений урок з елементами тренінгу «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану».     Урок безпеки для учнів 7 класу ЗОШ №2 та учнів 7 класу ЗОШ№3 провели Начальник сектору ювенальної превенції Лубенського райвідділу поліції Катерина Сорокатяга спільно із психологом Ольгою Штучною. 
   Під час заходу діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати їх в певних життєвих ситуаціях. Катерина Сорокатяга провела вправу «Як стати помітним у темряві», ознайомила учнів з правилами мінної безпеки, провела бесіду щодо запобіганню кримінальних та адміністративних правопорушень серед неповнолітніх. Разом з Ольгою Штучною діти виконували вправи на подолання страху та психологічне розвантаження.
    На згадку ведучі роздали дітям Пам’ятки учасника дорожнього руху. Завершився захід дружньою фотосесією в бібліотеці.












Немає коментарів:

Дописати коментар