четвер, 24 квітня 2014 р.

Відбувся тренінг «Особистий розвиток лідера і підприємця»

23 квітня 2014 року в приміщенні Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика за сприяння відділу в справах сім᾽ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради, управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради,  молодіжна громадська організація «Твій Світ»  провела  першу частину тренінгу «Особистий розвиток лідера і підприємця» для представників загальноосвітніх навчальних  закладів міста.

Тренер просвітницької програми «Майстерня майбутнього» Олександр Чепур повідомив, що протягом травня 2014 року планується проведення другої частини тренінгу  і вручення дипломів випускникам курсу.
Під час даного заходу слухачі ознайомилися з  функціями керівника-лідера, принципами особистого розвитку лідера, поняттям та складовими емоційного інтелекту, а також визначили свій рівень емоційного інтелекту, проаналізували особистісні цінності. Учасники тренінгу виконували практичні вправи, тести, брали участь у діловій грі та дискусіях.
В заключній частині гуртового обговорення учні вчилися планувати реалізацію власних ідей на користь класу, школи і навіть місцевої громади.
«Тренінг мотивував нас на подальший особистий розвиток, дозволив переконатися у важливості питань лідерства і підприємництва», - зазначають його учасники.
За час реалізації проекту « Запровадження просвітницької програми професійної активності і підприємливості» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні старшокласники міста підвищили рівень обізнаності про підприємливість, основні економічні поняття та якості лідера і підприємливої особистості що на 20% більше від показника минулого року.






Немає коментарів:

Дописати коментар