середу, 9 квітня 2014 р.

Гумористичний коловерт

      На абонементі ЦРБ ім. В. Малика відбулася вже традиційна для початку квітня гуморина.
     Розпочався захід виступом бібліотекарів Наталії Мусієнко та Ніни Бородавки, які запросили присутніх до особливого світу – світу гумору.
     Вони зауважили, що в усі часи українському народу було притаманне почуття гумору. Завдяки « сміхотерапії » наш народ не тільки вижив, а й створив свою унікальну культуру.
     Байки, гуморески, жартівливі пісні чистою цілющою водою наповнюють криницю українського гумору. А кришталево чистий і дзвінкоголосий, щирий і доброзичливий сміх чути скрізь, де б не перебував  українець.
     Бібліотекарі разом з членами клубу з’ясували, які ж окремі жанри сучасної гумористичної фольклористики розрізняють, дали визначення найпоширенішим та відмітили їх тематичні спрямування.
А по тому веселощам не було меж!
За традицією, на захід були запрошені гості, справжні майстри своєї справи, природжені гумористи Анатолій Устименко та Валентина Харченко. У їх виконанні прозвучали дотепні, щирі , іскрометні, актуальні на сьогодні гуморески.
Посмішки не сходили з вуст присутніх, атмосфера радості та піднесення запанувала у жіночих душах.
Члени клубу « У дружньому колі » не тільки чекають першоквітневу гуморину, а й ретельно до неї готуються. Завчасно добирають найсмішніші гуморески, дотепні жарти й анекдоти. Тож, цьогорічний гумористичний коловерт членів клубу видався на славу. Присутні так « сипали жартами », що навіть компетентному журі було досить важко визначити переможців. Але, як – то кажуть « справа майстра боїться » - результати відомі. Призи з рук автора за краще виконання отримали: Луїза Яковенко, Таїсія Лаврик-Бутенко та Галина Материнко.
Чарівна жартівлива пісня доповнювала силу гумористичного слова, а перегляд сатиричних відеомініатюр подвоїв гарний і позитивний настрій присутніх.




Немає коментарів:

Дописати коментар