четвер, 24 квітня 2014 р.

Ми  обираємо здоровий спосіб життя

      В районній дитячій бібліотеці ім. О.Донченка проведено захід «Шкідливим звичкам - Ні!», в якому взяли участь учні 9 кл. Вільшанської ЗОШ (директор Сердюк Світлана Олексіївна, вчитель української мови Ганага Наталія Миколаївна) та учні 10 кл. Лубенської  спеціалізованої школи – інтернату (класний керівник Здоровик  Світлана Володимирівна).
     Подорож країною здоров’я організували Альона Забара – керівник гуртків станції «Юних техніків і натуралістів»,  методист – Гончарова Тетяна Іванівна та працівники бібліотеки.

      Про бібліотеку, королівство книг, періодичні видання розповіла бібліотекар Катерина Підтоптана. Діти мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Калейдоскоп здоров’я». Працівниками книгозбірні були використані різноманітні прислів’я, вислови, вірші про згубні звички.
       З Альоною Забарою учні в розважальній і повчальній формі вели бесіду про вплив куріння, вживання наркотиків та алкоголю на організм людини, переглянули слайди та фільм про шкідливі звички, створили «квітку здоров’я». Дуже сподобалася школярам притча «Все в твоїх руках», релаксація «Прогулянка в лісі», аукціон безалкогольних напоїв.
      Головний бібліотекар Людмила Горб наголосила, що рости здоровими і сильними допоможуть уроки фізкультури, ігри на свіжому повітрі, правильне харчування, а найбільше – здоровий спосіб життя та корисні справи.
Захід пройшов в атмосфері спілкування, пізнання і позитивних емоцій. Панували гостинність, невимушеність, щирість, доброта.
       Окремою сторінкою заходу став майстер – клас «Виготовлення Великодньої писанки». Така спільна праця підтримує перші творчі кроки юних талантів. Учні відчули, що їх творчість цікава іншим, отримали позитивний імпульс для подальшої праці та знайшли нових друзів – однодумців.


Тетяна Гончарова, методист станції «Юних техніків і натуралістів».







Немає коментарів:

Дописати коментар