понеділок, 11 серпня 2014 р.

«Всі ми родом з дитсадка»

          Чудовий аматорський колектив «Бабусеньки», що  існує у селі Вовчик вже 3 роки, організував  проведення у селі засідання  районного клубу «Надвечір»я» під назвою «Всі ми родом з дитсадка», на який були запрошені багато прекрасних душею жінок, які в різні роки працювали у місцевому дитячому садочку. Учасниці колективу Кочерга Марія Іванівна, Калиман Олександра Григорівна, Маркова Ніна Василівна, Сухомлин Марія Теодорівна, Шлапко Наталія Анатоліївна, Костюк Віра Григорівна, Шостак Валентина Миколаївна, Клепач Надія Іванівна, Кутурій Ольга Миколаївна  разом із художнім керівником, справжнім професіоналом Раїсою Володимирівною Пасічною,   у кожному своєму виступі завжди  несуть односельцям  світло, надію та любов.
          До затишного, гарно вбраного  приміщення,  запросила  та привітала всіх гостей завідуюча Шапошник Лариса Миколаївна, яка перейняла естафету добра у присутніх на заході Андрєєвої Олени Миколаївни  та Яременко Світлани Петрівни. Щирі та зворушливі слова адресував жінкам  колишній голова колгоспу Калініченко Михайло Григорович. Глибоку вдячність та повагу за гідне  виховання багатьох поколінь вовчан висловив  директор ліцею   Костюк Володимир Вікторович. Ведуча заходу завідуюча сільською бібліотекою  Людмила Ревуцька організувала фотовиставку, де зібрала світлини  вихователів та вихованців  садочка різних років.
           Прекрасну  пісню «Одна родина» подарувала гостям директор будинку культури Костюк Світлана Іванівна. На свято у Вовчик завітали  голова районного клубу «Надвечір»я» директор Лубенської централізованої бібліотечної системи Валентина Іванівна Сьомак та голова громадської організації «Жінки –трудівниці за майбутнє дітей України» Раїса Олександрівна Кошель, вони побажали усім присутнім миру, добра та злагоди  і  висловили сподівання , що засідання клубу, який тепер очолює Сухомлин Марія Теодорівна, у  Вовчику стануть традиційними. Родинна атмосфера , яка панувала на заході, щирі слова любові та поваги до сільських трудівниць додали «надвечірцям» сил та наснаги.  










Немає коментарів:

Дописати коментар