середу, 28 грудня 2016 р.


«Новий рік уже в дорозі – Півень стоїть на порозі»

   День за днем, година за годиною наближають нам прихід Нового 2017 року – року Вогняного Півня.  Кожен з нетерпінням його очікує і намагається якнайвірніше догодити та здобути прихильність символічного покровителя прийдешнього року.   
             Користувачам абонементу пощастило, їм не потрібно витрачати багато часу на пошук інформації про уподобання Вогняного Півня. До їх уваги пропонується виставка - порада «Ось знову Рік Новий іде», де представлено газетно – журнальні статті в яких містяться підказки щодо того, як краще зустрічати наступний 2017 рік, що вдягнути та як прикрасити домівку.
А ще є підбірка про подарункові уподобання представників різних знаків зодіаку, рецепти  страв до святкового столу та безліч порад, як зробити власноруч  новорічні прикраси.  До речі наша святкова інсталяція прикрашена різнокольоровими ялинками, які виготовив працівник книгозбірні Микола Калатур. Тож приємного перегляду! 

           Колектив абонементу вітає своїх читачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо міцного здоров’я, радості,щастя і багато, багато нових цікавих книг!


Немає коментарів:

Дописати коментар