четвер, 29 грудня 2016 р.


«З піснями й жартами ми зустрічаєм Новий рік»  

      Новорічні свята, мабуть, найсвітліші в нашому повсякденному житті. Їх люблять не лише діти, а й дорослі. Мільйони  людей чекають Новий рік з нетерпінням. Адже це свято  нашого дитинства, яке несе з собою тепло і любов.
     Доброю традицією стало збирати членів клубу «У дружньому колі» центральної районної бібліотеки на святкове передноворічне  засідання.
     Розпочалося дійство з привітань. З теплими та щирими побажаннями до присутніх звернулися ведучі заходу Наталією Мусієнко та Ніна Бородавка.  Вони привітали всіх, хто зібрався в залі з прийдешнім  святом, побажали миру, злагоди та любові. Також бібліотекарі подякували за небайдужість та ентузіазм з яким більшість присутніх, впродовж не одного року, беруть активну  участь у роботі читацького клубу.

     Працівники книгозбірні підготували велику  розважальну програму . Кожен охочий міг проявити  інтелект, кмітливість, акторські здібності, почуття гумору, відповідаючи на запитання  вікторин та беручи участь у святкових конкурсах та сценках.   Влаштовані для присутніх лотерея  та ворожіння нікого не залишили байдужими.
    На заході панувала по-справжньому новорічна атмосфера. Про це заздалегідь потурбувались члени клубу. Вони підготували карнавальні костюми, які з радістю  продемонстрували на  святі.
Апогеєм дійства стало  пісенне караоке. Члени клубу із задоволенням поринули у світ музики. Учасникам було запропоновано виконати свої улюблені українські народні, новорічні, дитячі пісні, естрадні шлягери різних років та сучасні хіти. Найкращим співаками стали: Анна Манакова, Олексій Кір’ян, Неля Пташник, Наталія Норка, Галина Ірклієнко, Таїсія Лаврик-Бутенко.
    Кожне свято має свої звичаї і традиції, і Новий рік – не виняток. Тому  на захід з дотепними жартами та  побажаннями завітав  Дід Мороз. А члени клубу, дорослі та поважні люди, як і колись давно, в дитинстві, розповідали довгоочікуваному гостю вірші та веселі історії.
На свята, зазвичай, друзі обмінюються подарунками та найкращими вітаннями. Не обійшлося без них і на заході.Присутні вітали один одного з прийдешнім Новим роком, а також кожен отримав святковий дарунок - календар.
     Уже й зустріч добігала  кінця та  нікому не хотілось розходитись. На завершення  свята члени клубу влаштували новорічну фотосесію.









Немає коментарів:

Дописати коментар