четвер, 15 грудня 2016 р.

Цікаво і творчо про екологію
Будьте мудрими, як природа.
Багатими і щедрими, як Земля.
Сильними і здоровими, як вода!


         Природа – це життя. Вічне, таке прекрасне, таке цікаве і загадкове, що скільки б ми його не вивчали, - таємниці завжди залишаються, і скільки б ми не милувалися його красою, - воно завжди приносить радість.
     Оволодіння екологічною культурою має розпочатися ще з дитинства. Тож з метою екологічного просвітництва працівниками районної дитячої бібліотеки  з учнями 3 –х класів ЗШ№10 була проведена екологічна перерва «Будь природі другом».
Юні екологи багато  говорили про охорону довкілля та екологічну ситуацію в Україні. Діти мандрували океаном природного розмаїття. В ігровій формі дізнавалися про безмежний світ природи. Декламували вірші, адже саме поетичне слово завжди знаходить палкий відгук у дитячих душах, вчить співчувати і берегти прекрасне, виховує доброту і турботу про ближнього.
       Природолюби показали вміння і спритність у цікавих конкурсах, вікторинах та виявили творчі здібності у виготовленні паперових звірят, штучних квітів тощо. В душі кожної дитини виріс маленький пагінець доброти.
Сподобалися дітлахам калейдоскоп ігрових вправ, фотовікно в природу, слайд – екскурс «Природа і світ», інформ- реліз «Маленькі таємниці  могутньої природи», екологічний марафон «Крок до природи».
    Бібліотекарі закликали присутніх якомога більше спілкуватися з довкіллям, берегти і примножувати багатства природи. Адже спілкування з природою викликає найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар