понеділок, 19 грудня 2016 р.

Зима щедра святами

      У грудні, коли землю окутує сніг, а морози вже припікають, знову до нас поспішає Новий рік. З останнім місяцем року пов’язано чи не найбільше народних свят. Тож і для малечі в стінах районної дитячої бібліотеки розпочинається цікавий і веселий експрес – маршрут  «У калейдоскопі зимових свят».
     Приймаючи своєрідну естафету в Андрія, Варки і Савки, зимовими стежками – доріжками поспішає до нас Святий Миколай. З особливим нетерпінням очікує на нього малеча, адже щедрий він на подарунки; не просто обдарує діток радістю, а й сіє у їхні душі зернятка добра.

Пісні, вірші, вітання, зимова круговерть, розваги та обряди у поєднанні з народознавчо – новорічними конкурсами та загадками створюють атмосферу гарного настрою.
        Не обходиться в ці дні і без подарунків, солодких призів, «миколайчиків».
Від бібліотекарів діти дізнаються про традиції, звичаї, народні зимові свята, прикмети тощо. Пізнавальними для маленьких читачів стали цікаві факти про земне життя Св. Миколая, яке стало для всіх зразком любові і милосердя.
Закликаючи малечу засівати ниву життя добром, працею, справедливістю, бібліотекарі бажають їй любові, радості, здійснення всіх мрій і бажань, цікаво і змістовно відсвяткувати зимові свята.
      А святкове новорічне рандеву в бібліотеці триває.
Отже, читаймо, святкуймо, розважаймося!



Немає коментарів:

Дописати коментар