неділю, 18 грудня 2016 р.

   Святкове караоке для дітей учасників АТО  спільними зусиллями влаштувала громада в  Лубенській центральній  районній бібліотеці імені Володимира Малика.


В день Святого Миколая
в небесах і на землі, 
Всі чудес, чудес чекають 
І дорослі і малі!

        Напередодні  Дня Святого Миколая, одного  з найбільш очікуваних та найулюбленіших свят всієї дітвори, в центральній книгозбірні району  не було де яблуку впасти. За ініціативою  голови  громадської організації «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя та безпеки людини» Олександра Микитюка,  до бібліотеки запросили наймолодших школярів, батьки яких є учасниками бойових дій на Сході України. 
        Святий Миколай давно став символом добра і правди в немилосердному світі. Це свято турботи й любові до ближнього. Коли кожен може принести подарунок, написати листа тим, з ким не бачився багато років, хто потребує особливої уваги та турботи. 

День Святого Миколая - це перше новорічне свято, яке дарує дітям подарунки та відчуття передноворічної атмосфери. Тому цей день був особливим, адже Святий Миколай завітав не один, а з благодійниками, які прийшли з подарунками до них . Це представниця ювелірної  мережі салонів «Золотинка» Тетяна Литовченко,  пастор  церкви  «Ковчег» Ігор Фень і приватний  підприємець Андрій Тригуб.
         В центрі заходу було  святкове  карооке.   Ведучі заходу бібліотекарі Лариса Гончарук та Марта Федіско  запропонували хлопчикам та дівчаткам проспівати  уривки з своїх  улюблених пісень, а  глядачам аплодисментами визначити фіналістів караоке.  За  звання кращого співака «Новорічного караоке» змагалися Оксана Шостак, Ісус Чорній з загальноосвітньої школи №3 та  Настя Попиченко з школи №1. За кількістю зібраних балів переможцем конкурсу  став Ісус Чорній. Діти веселились, відгадували загадки, задумували бажання
         На свято завітали бійці вишкільного центру слобідської сотні батальйону  ОУН. Керівник центру, учасник АТО Леонід Литвиненко привітав дітей зі  святами, а юні лубенці передали їм власноруч виготовлені подарунки. Адже подарунки куди приємніше самим дарувати, ніж отримувати. Тому цього дня діти прийшли з малюнками для солдат, які знаходяться в зоні АТО, писали записки  Святому Миколаю. 
       Учасник АТО Олексій  Герасименко  вже не вперше пригостив лубенську  малечу медом із власної пасіки, а колектив на чолі з Миколою Стрекаловським передав дітлахам смачні пиріжки.
        Насамкінець діти прикрасили бібліотечну ялинку побажаннями, в яких найчастіше були  бажання Миру, перемоги, щоб їхні батьки, воїни, які обороняють Україну від ворога повернулися додому, до своїх родин живими та неушкодженими. Цього щиро прагнуть діти.













Немає коментарів:

Дописати коментар