четвер, 29 грудня 2016 р.


ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ АНГЛІЙСЬКОЮ!

      Цими зимовими днями року, що минає, відбулося останнє заняття Клубу англійської мови “Let’s Speak English”. Майже цілий рік його учасники опановували іноземну мову в стінах Лубенської районної бібліотеки ім. В.К. Малика. Хтось із них пригадував давно забуті шкільні знання, хтось починав «з нуля». 
       Та не дивлячись на рівень здобутих знань чи кількість прикладених зусиль, можна з упевненістю сказати, що навчальний рік минув не дарма. Кожен «студент» мав чим похвалитися. Вони почали розуміти англомовні пісні та фільми, навчилися висловлювати свої думки та не лякаються, почувши іноземну говірку, можуть спілкуватися з носіями мови у всесвітній мережі. А декому стали зрозумілими теплі слова з вуст рідних, які живуть за далеким океаном.

       У цей день пролунало багато щирих слів вдячності від учасників клубу. І хоча загальна атмосфера останньої зустрічі була радісною та невимушеною, усі трохи засумували. Адже заняття об’єднали таких різних людей, не схожих за професією чи віком, але дуже близьких за духом та любов’ю до англійської мови. Кожен отримав не лише знання і практичні навички, а й нові знайомства, щирих друзів та купу приємних вражень. 
     Директор бібліотеки Валентина Сьомак та керівник клубу Марта Федіско вручили студентам сертифікати на підтвердження їхніх досягнень. Працівники бібліотеки висловили щирі сподівання, що їхня праця стала першим кроком до вивчення мови і що ніхто не зупиниться на досягнутому.
      В наступному році бібліотека знову відчинить свої двері для всіх бажаючих опановувати англійську мову. Тож ласкаво просимо!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар