вівторок, 14 березня 2017 р.

Відбувся тренінг на тему «Фандрейзинг для неурядової організації»

      10 березня 2017 року в Молодіжному центрі Центральної районної бібліотеки ім. В. Малика відбувся тренінг «Фандрейзинг для неурядової організації». Організувала навчання для своїх членів, волонтерів та представників партнерських організацій Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ».
Тренінг провів  бізнес-тренер, коуч - Олександр Бабій, який має багаторічний  досвід у залученні коштів та управління донорськими проектами. Це не перший робочий візит Олександра Бабія в місто Лубни. Тож, цього разу досвідчений  автор та координатор проектів, розробок власних навчальних програм, які зараз успішно використовуються багатьма громадськими організаціями, працював над тим, щоб надати учасникам системне уявлення про фандрейзингову діяльність.

        В ході тренінгу присутні систематизували свої  знання щодо видів ресурсів, потенційних джерел фінансування та механізмів роботи з ними, розвинули навички професійного звернення до різних категорій благодійників та донорів, та мають наміри тепер  застосовувати  різні інструменти  фандрейзингу  в своїй діяльності.
        Тренінг з фанрейзингу для неурядової організації відбувся в рамках програми «Платформа розвитку громадянського суспільства», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримується ІСАР "Єднання". 





Немає коментарів:

Дописати коментар