четвер, 30 березня 2017 р.

Конкурс  «Книгоманія - 2017» пройшов на Лубенщині.

     Книга, яку прочитали в дитинстві, залишається в пам'яті майже на все життя і впливає на подальший розвиток людини. Із книг, які читають діти, вони отримують певний досвід, формують своє власне світосприйняття.
   В  Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика  пройшов ІІ (районний) етап Всеукраїнського конкурсу  «Книгоманія – 2017». У конкурсі взяли участь  юні книголюби 6-7 класів з десяти сільських бібліотек  Лубенщини.
Під час змагань за звання «Суперчитача» хлопчики та дівчатка захоплено розповідали про свої улюблені книги та висловлювали свої враження щодо прочитаного, брали участь у вікторинах, рекламували  нові книжкові надходження та виявляли  артистичні здібності під час  конкурсу «Кінопроби».
Юних читачів району привітав депутат Полтавської обласної ради Руслан Ляшко. Він вручив кожному  учаснику конкурсу солодкий подарунок та запросив школярів познайомитись з діяльністю підприємства «Наша пекарня». Члени журі – письменниця Раїса Плотникова, член літературного об’єднання ім. О. Донченка Катерина Юрченко, провідний бібліотекар районної бібліотеки імені Володимира Малика Наталя Мусієнко та голова журі директор Лубенської централізованої  бібліотечної системи Валентина Сьомак визначили переможців. Семикласниця Іра Кожушко з Пісківської школи та шестикласник Євген Заєць з Михнівської школи  вибороли звання суперчитачів Лубенщини 2017 року і  візьмуть участь в обласному етапі конкурсу «Книгоманія – 2017». Заохочувальні призи отримали Анастасія  Пальчик та Оля Ігнатенко з Новаків та Анастасія Кочерга з Войнихи. Організатор заходу, центральна районна бібліотека імені Володимира Малика, пригостила юне покоління книголюбів Лубенщини солодощами.
       Як говорив Тарас Шевченко: «Книга рятує від здерев’яніння!». Тому читайте, пізнавайте світ з книгою, цінуйте кожен прочитаний рядок!  









Немає коментарів:

Дописати коментар