середу, 15 березня 2017 р.

З любов'ю до жінки.

         У перші весняні дні члени клубу «У дружньому колі», відзначили прихід весни та віддали шану жінці.
         Говорити про жінку завжди складно. Складно через те, що завжди є сумнів, а чи можна взагалі збагнута жінку в її все вимірності  і чим, власне, вимірюється жінка – красою, добротою чи дещо іншим. Яка вона – жінка, яке її місце в суспільстві в різні часи та епохи намагалися з'ясувати учасники святкового зібрання.
      Про почесну місію жінки, як берегині родинного вогнища, матері говорили Галина Ірклієнко та Наталія Ларікова. Але часом діапазон соціальної ролі їх став набагато ширшим. Милі, тендітні і ніжні жінки вже давно перестали бути просто дружинами, матерями. «Слабка» стать стала активно наступати на п'яти «сильній» і успішно освоювати одне за одним нежіноче ремесло. Про жінок, що стали першопрохідцями професій, які раніше вважалися винятково чоловічими і досягли неймовірних успіхів розповіли: Таїсія Савченко, Людмила Хилюк, Людмила Якимець, Тетяна Торба.
        Чудовим доповненням заходу стала поезія, гумор та пісня у виконанні Галини Материнко,  Ганни Перелигіної,  Людмили Рожко, Таїсії Савченко і Галини Ірклієнко. А ще жінки мали змогу показати свою майстерність, вправність, кмітливість та винахідливість, обізнаність та інтелект, взявши участь у різноманітних конкурсах та вікторинах. 
       Насамкінець ведучі заходу бібліотекарі Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка подякували присутнім за активну участь у заході та вручили жінкам невеличкі подарунки.






Немає коментарів:

Дописати коментар