четвер, 4 січня 2018 р.

Маленьке щастя для дорослих

Запах кориці та імбирю, мандарин і хвої, святкова гірлянда та казкові сувеніри, новорічні мелодії, сміх та гамір -  це не європейські різдвяні ярмарки,  це передноворічна вечірка клубу «У дружньому колі».
Святкове засідання проходило у незвичному форматі. Спершу присутні здійснили віртуальну подорож найцікавішими, найгарнішими містами та містечками старої пані Європи. Побували там, де шанують і плекають вікові традиції святкування Різдва та Нового року.
Друга частина заходу проходила у формі змагання. Учасники команд завзято та відповідально, енергійно і радісно відгадували новорічні загадки, ребуси, складали пейзажні (досить непрості) пазли, брали участь у веселих конкурсах та відповідали на запитання інтелектуальної вікторини.
На святі було не менш цікаво, ніж на дитячому ранку: карнавальні костюми, новорічні пісні та жарти створили неповторну атмосферу феєричного дійства. У серпантин веселощів додав яскравості й улюбленець дітей та дорослих Дід Мороз, із роллю якого чудово впорався член клубу Валерій Ірклієнко.
Це було просто щось! Учасниці клубу «У дружньому колі» вкотре довели, що вони є дружні та веселі, артистичні, ерудовані, вправні і кмітливі, уміють гарно відпочивати та насолоджуватись життям. 
Маленьке щастя дорослим подарували працівники абонементу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка, які від усього серця побажали своїм добрим друзям миру та щастя, позитивних емоцій, чистих помислів, здоров’я та незабутніх вражень у Новому 2018 році.




Немає коментарів:

Дописати коментар