понеділок, 15 січня 2018 р.

Від Миколая до Маланки: вітали осіб похилого віку.


    Взимку майже щодня свято, кожне з яких неповторне своїм особливим колоритом, цікавим дійством із забавами та веселощами. Тож вже традиційно ПОМГО «Твій світ»  разом з партнерами по проекту - центральною книгозбірнею ім. Володимира Малика та територіальним центром соціального обслуговування Лубенської  РДА  і цьогоріч вітали осіб похилого віку в Лубенському районі  від дня Святого Миколая до Василя і Маланки. 12 січня 2018 року учасники проекту привітали з нагоди свят Маланки та Василя колядками та щедрівками літніх мешканців села Тишки Лубенського району.
    Маланка зі свитою не оминула жодної хати - привітали Теровець Уляну Іванівну (1938р.н.), Боць Марію Кузьмівну (1936р.н.), Німченко Марію Максимівну (1944р.н.), Яворського Івана Степановича (1926р.н.) та Юрченко Анастасію Петрівну (1928р.н.). А поки звучали щедрівки, старенькі змогли відчути увагу з боку односельців, поспілкуватися з волонтерами проекту. 
     Щедрівки звучали у виконанні учасників фольклорного колективу Тишківського будинку культури «Діброва». 
     Щиро вітала учасників і директор Лубенської центральної бібліотечної системи Валентина Сьомак та побажала всім щастя, здоров’я і достатку, миру і спокою.
     Заходи відбулись в рамках проекту  «Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для мешканців віддалених сіл Лубенського району, які постраждали від націонал - соціалізму», що реалізується за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє» в рамках програми фонду «Місце зустрічі: Діалог». 








Немає коментарів:

Дописати коментар