четвер, 17 грудня 2020 р.

 Веселих свят!

     Діти з нетерпінням чекають на прихід зимових свят.  Адже свята – це веселі розваги, подарунки, солодощі, святковий настрій.

    День Св. Миколая  є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить   радісне  відчуття   передноворічної  атмосфери і приємні сюрпризи, очікування   чогось  незвичного,   дивовижного, щасливого.  І диво   приходить  у  кожну  родину  вогником  доброти   і   любові,   злагоди  й  миру.

    Працівниками  районної  бібліотеки  для  дітей  ім. О.Донченка також була організована  в стінах   книгозбірні  народознавча веселка «Забілів снігами  гай – до діток  їде  Миколай», яка подарувала малечі веселий настрій, допомогла повірити в чудо, в здійснення  бажань і мрій. Пізнавальними  для  дітей стали  цікаві  факти  про  земне  життя Св. Миколая,  адже  він   став  для  всіх  зразком  любові  і милосердя, покровителем дітей, бідних і знедолених, щороку обдаровуючи малят радістю, сіючи в їхні серця зернятка добра. Маленькі читайлики також мали можливість  здійснили  мандрівку  до лабіринту новорічних загадок  та казкових героїв, зимових прикмет, ознайомитися  з циклом  різдвяних  свят, переглянути  відеоролики  про Св. Миколая, отримати подарунки.


Немає коментарів:

Дописати коментар