четвер, 22 липня 2021 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО-2021

        Канікули! Літо… Липень… Ти відпочиваєш, подорожуєш, весело проводиш час.
А які книжки ти прочитав? Жодної? Оце так! Можливо ти не знаєш, що через книгу пізнаєш світ, а в бібліотеці влітку надзвичайно цікаво?
      Публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала на літо безліч різноманітних занять для того, щоб ти цікаво, а головне – із користю, провів час.
     Тут не лише порадять гарну книжку чи журнал, а й запропонують погратися, помалювати, переглянути мультик. До послуг юних  читачів - театральний  клуб “Посмішка», в якому можна здобути навички сценічної гри. В суботу на дітлахів чекає клуб “Веселі долоньки», де можна навчитися виготовляти оригінальні сувеніри. Проводяться популярні серед дітей “Голосні читання”під відкритим небом, бібліопікніки та конкурси малюнків на асфальті.
       В «літо з улюбленою книгою» поведе яскрава фотовиставка «Барви книжкового літа», що влаштована  в читальній залі бібліотеки.
      Відвідай Літню читальню для дошкільнят (якщо, звісно, у тебе є молодший братик або сестричка), на якій волонтери – діти старшого шкільного віку – читають книжки. Можливо ти і сам захочеш прочитати книжку малюкам?!
До зустрічі в бібліотеці! Читай та відпочивай!

Немає коментарів:

Дописати коментар