середу, 14 липня 2021 р.

 Літо. Книга. Бібліотека.

      Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.

      Зробити відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету Публічна бібліотека імені Володимира Малика. 

      До кожної зустрічі з читачами бібліотека готує цікаві масові заходи, які сприятимуть підвищенню читацької активності, організації відпочинку та проведенню змістовного дозвілля користувачів-дітей у період літніх канікул.

  14 липня працівники читальної зали разом з маленькими користувачами бібліотеки влаштували літні читання під відкритим небом «Виходь у двір читати». Під затишними кронами дерев зібралися активні «читайлики» Софійка Ставицька, Альонка Шеремет, Микита та Влада Федорови, щоб розповісти про улюблені книжки, прочитані продовж канікул. Діти зачитували цікаві епізоди з книг, пояснювали, чим саме ця книга зацікавила і чому вони рекомендують її одноліткам. Серед вподобаних дітьми творів – подарунки бібліотеці від Українського Інституту Книги: дитяча історія Кетрін Патерсон «Міст у Терабітію», Софі Кінселли «Мама-фея і я», Ганни Буяджи «Таємний орден Великого Ската», Оксани Демченко «Будь собою». Тож давайте зустрінемо літо  гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками!!!

#бібліотека_імені_В_Малика #Український_інститут_книги #читай_найновіше
#програма_поповнення_бібліотечних_фондів #УІК
з Український інститут книги









Немає коментарів:

Дописати коментар