середу, 7 липня 2021 р.

 Видання для шанувальників історії краю

      «Славні літописці історії – Козюри»  -  таку назву має бібліографічний покажчик підготований працівниками відділу краєзнавства Полтавської обласної бібліотеки імені І.П.Котляревського.

      Видання  присвячене  творчості родинного тандему краєзнавців Валерія Миколайовича та Ігоря Валерійовича  Козюр. Бібліографічний покажчик відображає науковий і творчий доробок  краєзнавців з 1986 по 2019 роки   - більш як три десятки книг та сотні історичних нарисів, краєзнавчих розвідок і статей з історії Полтавщини.  Покажчик складається  з трьох розділів: «Сторінки призабутої спадщини», «Публікації в періодичних та продовжуваних виданнях», «Батько і син – історії славні літописці». Передмову до видання написали доктор історичних наук професор О.О.Нестуля та директор Центру краєзнавства імені академіка  П.Т.Тронька Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна професор С.М.Куделко.

      Публічна бібліотека імені Володимира Малика  запрошує познайомитись з цим виданням користувачів, які цікавляться історією рідного краю та дослідженнями  відомих краєзнавців Полтавщини.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар