четвер, 18 листопада 2021 р.

 Найкращий подарунок для бібліотеки - книги!

          Із нагоди 100-річного ювілею Публічна бібліотека імені Володимира Малика  отримала чудову підбірку книг від депутатського корпусу Лубенської міської ради та особисто міського голови Олександра Грицаєнка. Нові видання української та зарубіжної класики, сучасних авторів, для дітей та дорослих, щойно із друку були дбайливо підібрані секретарем ради Маргаритою Комаровою. Як колишній учитель, вона добре розуміє потребу школярів у сучасних україномовних книгах, тож кожна презентована з них, не просто займе місце на полиці бібліотеки, а стане сходинкою для формування особистості людини. Маргарита Феліксівна особисто передала новинки літератури провідних українських видавництв колективу бібліотеки. Валентина Сьомак, директор книгозбірні щиро подякувала за вагомий дарунок та зазначила, що кожна книга стане в нагоді  користувачам. 

Сьогодні, як ніколи, гостро стоїть питання поповнення документним фондом бібліотек. Зусилля з популяризації читання даремні, якщо люди не матимуть що читати. Тому розвиток і поповнення фондів бібліотек мають стати першими пріоритетами культурної політики як держави, так і органів місцевого самоврядування. 

       Колектив бібліотеки на чолі з директором  дуже вдячні  депутатам , міському голові Олександру Грицаєнку, секретарю ради Маргариті Комаровій за ініціативу,  розуміння потреби і підтримку. Головне — вірити, триматися разом і діяти.















Немає коментарів:

Дописати коментар