вівторок, 30 листопада 2021 р.

 Його пісня живе поміж нас

Між карпатських смерек, там де річка журчить,

Де в урочищі легінь кохану чекає,

Його голос і нині над світом летить

Нам пісні свої вічні Назарій співає.

       Є дати, які не можна зітерти, викреслити з людської пам'яті, є імена, які надовго залишають по собі добру згадку. 26 листопада у Войнихівській сільській бібліотеці відбулося засідання жіночого клубу "Берегиня". Бібліотекар Олена Піщаленко приурочила  спілкування - спогад  "Я любив вас усіх, а найбільше любив Україну"   у пам'ять  70-річчю від дня народження українського солов'я і вірного сина України Назарія Яремчука. Вона  розповіла про його коротке  життя, за яке він встиг зробити багато добрих справ. Разом з присутніми згадували різні історії  з його творчості. 

      Назарій Яремчук ніколи не відмовлявся від запрошень виступати з концертами в сільських клубах і будинках культури. Для нього не було різниці, хто сидить у залі і який у них статус.  Присутні згадали  про яскравий виступ артиста і  у нашому селі. Захід завершився  незабутніми піснями  українського неперевершеного співака, які співали всі учасники заходу.

       Прожив він прикро мало, але встиг стати легендою вітчизняної естради, легендою, із якою нерозривно пов'язана українська музична слава та невмирущі "Червона рута". "Стожари". "Батько і мати". "Родина" та багато інших пісень, що є справжньою окрасою української естради.





Немає коментарів:

Дописати коментар