четвер, 18 листопада 2021 р.

 Україна – аграрна країна

   Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була і є однією з пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. 

     21 листопада 2021 року відзначається День працівників сільського господарства і всього агропромислового комплексу України. 

      З нагоди святкової дати в читальній залі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика розгорнуто інформ-викладку «Україна – аграрна країна».  Викладка представлена підручниками та посібниками: «Рослинництво», «Технології та нормативи витрат на вирощування овочевих культур», «Овочівництво відкритого грунту», «Охорона грунтів», «Система застосування добрив», «Системи технологій у тваринництві», «Повна енциклопедія тваринництва», «Годівля сільськогосподарських тварин», «Можливості державної підтримки для розвитку органічного сільського господарства. Досвід інших країн», «Аграрне право України» та іншими виданнями, які стануть в нагоді спеціалістам і керівникам сільськогосподарських підприємств, а також студентам аграрних спеціальностей.




Немає коментарів:

Дописати коментар