неділю, 21 листопада 2021 р.

Дорожня безпека від бібліотеки

      До заходів, які проходять в рамках ІІ етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, приєдналися і юні користувачі філії № Войнихівська сільська бібліотека, які стали учасниками повчальної гри-вікторини «Безпечний рух – твій вірний друг».

     Бібліотекар Олена Піщаленко  нагадала  дітям, що безпека дорожнього руху -  це цілий комплекс та система правил і заходів, що забезпечують умови безпечного поводження на дорозі, які спрямовані на захист і збереження життя і здоров’я учасникам руху. А далі учасники заходу, в цікавій ігровій формі, повторювали, узагальнювали та систематизували свої знання про правила дорожнього руху, демонструючи логічне мислення та спостережливість. Для закріплення вивченого матеріалу, бібліотекар з дітьми пройшлися головною вулицею села Войниха, де юні пішоходи ще раз продемонстрували свої знання про правила поведінки на дорозі та як безпечно кататися на велосипедах, самокатах, роликах і скейтах.

    Тож маємо надію, що усі учасники заходу будуть уважними,  дисциплінованими на дорогах і з ними ніколи не трапляться прикрості.






Немає коментарів:

Дописати коментар