вівторок, 16 листопада 2021 р.

Ми різні – ми рівні!

    Складовою частиною роботи бібліотек по національно-патріотичному вихованню є сприяння формуванню у користувачів нової толерантної думки, відкритості, бажання і вміння зрозуміти інше та інших, виховувати повагу до інших культур, європейських цінностей та одночасно не допустити втрати свого коріння, допомагати збереженню своєї національної ідентичності. 

     З нагоди Міжнародного дня толерантності, який святкується 16 листопада, в читальній залі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика розгорнута книжкова виставка «Мистецтво жити разом».

   Виставка представлена трьома розділами: «Держава сильна там, де є згода між людьми», «Ми різні? Ну що ж… Але ти мене розумієш!», «Ця книга розповість історію…» та пропонує новинки від Українського Інституту Книги з психології, педагогіки й етики. Користувачі бібліотеки ознайомляться  з такими поняттями як: терпимість, різноманіття, толерантність, компроміс, довіра, гармонія і повага. Дорослі  разом з дітьми знайдуть в художніх творах приклади толерантного відношення до себе й оточуючих, того, як зробити себе і світ хоч на краплинку добрішим. 

 #бібліотека_імені_В_Малика #Український_інститут_книги #читай_найновіше

#програма_поповнення_бібліотечних_фондів #УІК

з Український інститут книги


Немає коментарів:

Дописати коментар