середу, 29 червня 2022 р.

 Вітаємо переможців Всеукраїнського онлайн-конкурсу «Конституція для всіх: і великих, і малих»

     З нагоди  26 річниці прийняття Конституції України Національною бібліотекою України для дітей та громадською організацією «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» був оголошений Всеукраїнський конкурс із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих». 

     Конкурс тривав з 18 квітня до 28 червня та його метою було ознайомлення дітей із основними приписами Конституції України, підвищення рівня їх правової культури та правосвідомості.

     Основним завданням для учасників було створити відеоролик, де діти декламували статті книжки «Конституція для всіх: і великих, і малих». Цьогоріч діти з усієї України підготували 1054 відеоролики. З прапорами та у вишиванках, вдома та за кордоном, декларували юні українці ті права, за які зараз наша країна бореться.

     Переможців Конкурсу визначали у двох номінаціях: «Вибір глядачів» за вищою сумарною кількістю реакцій глядачів та «Вибір журі», де визначалися переможці за мистецькою цінністю відеороликів.

Бібліотечні працівники Лубенської громади з відповідальністю віднеслися до участі у Конкурсі та подали роботи своїх юних користувачів. 

     Радіємо з того, що серед такої кількості учасників стали переможцями і юні таланти Лубенської громади. Гран-прі отримав Богдан Гула (м. Лубни, філія № 3 Лубенська міська бібліотека для дітей) https://www.youtube.com/watch?v=Go8Y5lmj-c0&fbclid=IwAR3qcn_MJNaAOPzSHdMs9p5rGNgqlkFCgpGsLM5jLYkt443pwjnpKiRoQqQ

а переможцем стала Владислава Докторович (с. Михнівці, філія № 16 Михнівська сільська бібліотека) https://www.youtube.com/watch?v=EcHVjnzWIHc&fbclid=IwAR0RvFMj3dx7aMFu5EH94XtsHaiQZJnQYTsZkKO02KY7LWJ_JBIuluTZasU.

      Вітаємо переможців та дякуємо усім учасникам, бібліотекарям, батькам, операторам та режисерам, завдяки вашій творчості Конституція України ожила, наповнилася щирими дитячими емоціями.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар