четвер, 23 червня 2022 р.

 Нова пізнавальна зустріч в бібліотеці ім. Малика.

  Сьогодні в черговий раз провели цікаві активності "Спільного протору" в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. У межах проєкту мали змогу закупити для книгозбірні настільні розвивальні ігри.  Настільні ігри:      «Знаю Україну - героїв знаю», «Все буде Україна», «Доброго вечора, ми з України», «Дженга», «Доміно» - самі  по собі унікальні. Кожна гра має свій незрівнянний  ні з чим темперамент, вони захоплюють і не відпускають.

   З де - якими з ігор юних учасників і учасниць старшої групи ознайомила психологиня Юлія Пода. 

Тож старша група  юних учасників чудово провела час у бібліотеці, добре відпочили, граючи в настільні ігри. Крім того вони переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело, а головне - корисно відпочити! Тепер сучасна бібліотека асоціюється не тільки з книгою, але й веселими іграми, які сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку. До  того ж познайомилися  з новими друзями з місцевих.

А невтомні бібліотечні працівники веселу та пізнавальну програму  підготували для наймолодших. Діти мали змогу переглянути мультфільм «Козаки», пограти в ігри «Складаємо будиночок», «Вгадай мультика», «Пікнік на природі», «Дощик», «Сонечко і парасолька». Не обійшлося і без майстер - класу «Жабка», який завершився цікавими перегонами веселих жабок.

Все це вкотре підтверджує, що бібліотека - чудовий майданчик для творчого, дружнього спільного проведення свого вільного часу. 

Щоб зігріти душі дітей, які були змушені тимчасово залишити свої будинки і міста через російську агресію пригостили всіх величезними і гарячими, як наші українські серця – піцами, солодощами.

Захід проведено завдяки проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується за підтримки Європейського Союзу.




















Немає коментарів:

Дописати коментар