неділю, 15 лютого 2015 р.

На барикадах гідності

13 лютого в читальній залі Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика  в рамках обласного місячника вшанування пам’яті героїв Революції Гідності та захисників України «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» відбулася зустріч з талановитим лубенським поетом Миколою Гавриловичем Лисичем.

Микола Гаврилович був учасником Помаранчевої революції та Революції гідності, тому більшість його віршів присвячені саме цим буремним подіям. «За віком – не можу служити, але часто допомагаю, буваю на Сході…», - говорить поет.
Гості заходу, учні Лубенської ЗОШ № 3, з завмиранням серця слухали поезію, наповнену болем за Україну та за український народ, у виконанні бібліотекарів, постійних користувачів бібліотеки, та у виконанні самого автора.
Тепло і щиро про Миколу Лисича розповів гостям голова Лубенського літературного об’єднання ім. О. Донченка Олександр Михайлович Міщенко: «В автора настільки важлива інформація та громадянська позиція в творах, що хочеться й самому стати на захист Вітчизни».



  

Немає коментарів:

Дописати коментар