понеділок, 16 лютого 2015 р.

Прекрасне свято щирої  любові та дружби


                                                                                                                   Кажуть, що без сонця
                             Не розквітнуть квіти
                            А хіба без дружби
                                        Є щасливі діти?

                   Валентинів день – це найромантичніше свято любові, миру, доброти, чесності, дружби та щирості, яке відзначається у всьому світі.
Цього дня в районній бібліотеці для дітей ім. О.Донченка працівниками бібліотеки разом з учнями 5 – 6 кл. міста та району було організовано святкове дійство «На хвилях любові».

        Валентинки – невід’ємний атрибут святкування Дня святого Валентина. Діти залюбки виготовляли та обмінювалися подарунками – валентинками, щоб висловити любов і повагу один до одного. Адже «серцеві» сюрпризи, зроблені власноруч, зігріті теплом дитячих долоньок, заряджені енергією добра і любові.
        Сценарій заходу включав пісні про кохання, конкурси «Серце любові», ігри «Квітка надії». На свято завітали чародії поезії, театру, мудреців, які висловили глибокі думки про одне з найпрекрасніших  і найвищих почуттів людини – любов.
       Усі учасники дійства продемонстрували прекрасні якості гідності та честі, високий рівень ерудованості, акторські та творчі здібності.
       Дипломами за участь у конкурсах були нагороджені учні Романенко Богдан,  Берендяєва Аня, Нестеренко Оля із присвоєнням звання «Лицар дівочих сердець», «Місіс дружби», «Фея доброго серця».
         Діти ласували солодощами та раділи життю, дарували один одному тепло своїх сердець, щасливі усмішки, компліменти та лагідні слова. А бібліотекар Людмила Горб побажала усім присутнім , щоб у їхніх серцях завжди перемагало добро і кохання.




               

Немає коментарів:

Дописати коментар