середу, 25 лютого 2015 р.

Мандруємо містами України


Україна - країна з багатою історією та культурою, кожна епоха залишила на її теренах свій відбиток. У кожному регіоні нашої держави є свої туристичні об’єкти: на заході – старовинні замки і палаци, на сході – панські садиби й архітектура модерну; у центральній частині – старовинні монастирі і місця бойової слави.
     Крім цікавої архітектури, Україна славна своєю мальовничою природою. Унікальними є лісисті Карпатські гори, чисті Шацькі озера, безкраї степи Асканії-Нової. Не менш мальовничі й рукотворні куточки природи: знамениті парки «Софіївка», «Олександрія». Є на що подивитись та з чим ознайомитись на нашій рідній землі. Але не завжди нам випадає слушна нагода подорожувати. Тож, в пригоді всім, хто цікавиться історією, архітектурою, культурою нашої держави стане книжкова поличка «Мандруємо містами України». На ній представлена цікава та пізнавальна література про найбільш значні місця на мапі України. Зі сторінок видань постає така рідна й водночас незвідана земля, її унікальна,  різноманітна природа, мистецькі та історичні пам’ятки.
Ми пропонуємо Вам подорож Україною з книгою в руках. Приймайте запрошення! Для цього необхідно єдине: завітати на абонемент ЦРБ ім. В. Малика.



Немає коментарів:

Дописати коментар