вівторок, 17 лютого 2015 р.

«Лиш про любов сьогодні всі слова»


Незважаючи на те, що лютий – місяць холодний і морозний, ми все ж таки його любимо за те, що є в ньому світле і чарівне свято – День Святого Валентина. Це найромантичніший день у році, день, коли, здається, кохання витає у повітрі.
День Святого Валентина – це ще й чудовий привід замислитися чи порозмірковувати, що для кожного з нас означає кохання.
Щоб торкнутись даної теми, долучити й свої міркування до сотні тисяч уже сказаних, зібралися члени клубу «У дружньому колі» на засідання під назвою «Лиш про любов сьогодні всі слова».
Організатори заходу, бібліотекарі абонементу центральної районної бібліотеки ім.В.Малика Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка, запросили присутніх помандрувати країною кохання: завітати до міста вічної любові, поблукати вулицями сімейного щастя, зазирнути у провулок першого кохання, піднятися на пагорб одкровення, дістатися мосту надії і зупинитися біля брами пізнього кохання.
Приємною і хвилюючою видалась подорож.  Трепетні спогади про світлі почуття виринули із минулого і ніби ожили у цій залі. Життєві історії Ангеліни Кочергіної, Анни Манакової, Ольги Сердюк, Галини Материнко заполонили присутніх   щирістю та емоційністю. Чудовим обрамлення розповідей  були ліричні пісні та поезія які звучали у виконанні членів клубу: Луїзи Яковенко, Неллі Пташник, Лідії Жидко, Олексія Кіяна. Цікаві факти про кохання і закоханих, цитати відомих людей з даної теми доповнили сказане.
Не обійшлося і без вікторин та конкурсів. Найбільш цікавим видався конкурс «Поєднай серця», в якому всі учасники заходу об’єднували в пари відомих особистостей з їх коханими. А прикрасили свято чудові валентинки, виготовлені бібліотекарями власноруч та подаровані всім присутнім на зустрічі.
Незчулися, а вже й промайнула подорож у країну кохання, завдяки якій присутні ніби повернулися у свою юність, у час закоханості та щастя.





Немає коментарів:

Дописати коментар