вівторок, 23 лютого 2016 р.

Вони слави не шукали…

Небесна Сотня – герої незборені,
Найкращі, найвідважніші сини,
Яскравим сяйвом в небі засвітились,
Щоб інші мріяли, любили і жили…
11 лютого 2015 року Указом Президента України П. Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в країні встановлено особливий пам’ятний день  - День Героїв Небесної Сотні, який відзначається тепер щорічно 20-го лютого.
22 лютого в читальній залі Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика зібралися учні 7-9 класів Лубенського навчально-виховного комплексу № 9, щоб вшанувати пам’ять тих, хто ціною власного життя під час  Революції Гідності в 2013-2014 роках, змусили український народ повірити в себе, в свою незалежність, свою нескореність. 
Вірші та перегляд відеофільмів про загиблих героїв Небесної Сотні не залишили байдужими жодне юне серце. А розповідь очевидця та учасника подій на Майдані, нашого земляка Віталія Мороза, викликала шквал емоцій у присутніх. Із захватом учні вслухалися в кожне його слово та задавали питання героєві, а на останок разом з ним заспівали гімн України! 





Книги, подаровані Лубенській центральній районній бібліотеці ім. В. Малика очевидцем та учасником Революції Гідності, нашим земляком Віталієм Морозом


Немає коментарів:

Дописати коментар