пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

«Душа поета - мов сопілка ніжна»  

        5 лютого  2016 року у центральній районній  бібліотеці імені В. Малика зібралося багато поціновувачів слова, бібліотечних працівників району на презентацію нового творчого доробку сучасного українського літератора - письменника, гумориста, пісняра - Олександра Печори.
      До бібліотечної світлиці завітав автор, який нещодавно  зустрів свій черговий ювілей.  А прийшов він до нього зі своїми новими  поетичними  збірками: «Обереги-береги», «Пелюстки неодцвітанні», «Світанкове соло», «Бути собою».
 Олександр Печора – дивовижна людина із вулканічним  темпераментом і   романтичною душею. За словами нашого земляка, письменника і критика Миколи Костенка він «ставить перед собою непросте завдання: себе в собі збагнути, бути завжди  собою і приносити користь людям».
      Поет Олександр Печора добре знає, що зі  своїм словом є до кого йти, що поезія, народжена душею, знайде відгук у чийомусь серці. А в стінах бібліотеки література живе  постійно.
    Тому  двогодинна зустріч із поетом  пролетіла як одна мить. Читання віршів  автором, бібліотечними працівниками, звучання пісень Олександра у виконанні Анатолія Супруна, гурту «Гілея»Михнівського СБК, народного аматорського чоловічого колективу  РБК ( керівник Віктор Гриша), відеозаписи інших пісень автора  створювали чудову  ауру душевного єднання.
    Насамкінець ведуча заходу Валентина Сьомак зазначила: «Поетична зустріч надовго зостанеться в серці людей, адже те, що перейде у спадок від слова чистого, зможуть увібрати інші».









Немає коментарів:

Дописати коментар