четвер, 25 лютого 2016 р.

Мій сонячний дім – це моя Україна

     Напевне кожен із нас замислювався над тим, що таке рідна країна, чим вона особлива, чим вирізняється з поміж інших країн світу? Відповісти на ці питання непросто, адже рідна країна – це не просто «клаптик землі» на планеті, де живеш, навчаєшся, працюєш, створюєш сім’ю – це щось значно більше, це почуття, які виникають до цього «клаптика землі», це бажання діяти на його благо, повага до нього.

     У рамках тижня українознавства – «Мій сонячний дім – це моя Україна»,  учні 4-9 класів Новаківської  ЗШ І-ІІІ ст. показали себе справжніми українцями. Кожен клас презентував своє бачення України – її славетної історії, чарівної природи, неповторної культури.  
    Зі сцени лунали пісні, вірші і гарні слова про свою неньку – Україну.
    А ведучі заходу, шкільний бібліотекар – Катерина Савостян, та сільський бібліотекар – Олена Симоненко визначили переможців у історичній вікторині – Камілу Бутович  та Настю  Снісаренко  – 7 клас, конкурсі малюнків – 4 клас, організували книжкову виставку.
    А саме головне, що кожний ще раз усвідомив, що Україна – це все, що навколо нас, усе, чим ми живемо й про що мріємо, це наші батьки, друзі, учителі. Кожен порух нашої душі, кожен наш вчинок, кожен життєвий крок.












Немає коментарів:

Дописати коментар