понеділок, 8 лютого 2016 р.


Берегиня української пісні.


Працівники центральної районної бібліотеки ім. В. Малика знову завітали до міського центру соціального обслуговування населення.         Цього разу тему зустрічі було обрано не випадково. даний захід був приурочений світлій пам’яті  нашої славної землячки, талановитої співачки, вродливої і сильної жінки, Героя України, повного кавалера ордена Княгині Ольги, народної артистки України - Раїси Опанасівни Кириченко. Вона була і залишається  символом, який уособлює душу народу,  блискуча виконавська майстерність якої  дарувала людям радість та життєву наснагу.
       В залі не було вільного місця, на захід зібралися  шанувальники творчості співачки.  На великому екрані ожила така знайома, така близька серцю виконавиця.
Разом з працівником бібліотеки Наталією Мусієнко   учасники заходу перегорнули сторінки  біографії Раїси Опанасівни.   Її життя - яскравий приклад любові до української пісні, рідної землі, до людей села.
         Лунали відомі всій Україні пісні. Присутні із захватом слухали їх. І це не випадково, адже Раїса Кириченко в кожну пісню вкладала свою душу, свої почуття.
       Учасники заходу насолодилися зігріваючими душу та пам'ять мелодіями. Кожен отримав  позитивні  емоції та гарний настрій. 




Немає коментарів:

Дописати коментар